Bästa perkulatorn till lägre pris

En perkulator som nämnts i flera tester är C3 Perkulator Basic Eco. Modellen har exempelvis fått Bäst i Test av Testat.nu. Men det handlar inte bara om att välja bästa – utan även billigaste. Det är nämligen stor skillnad i pris visar vår jämförelse.

Pricerunner visar på 37 % lägre pris

En av de största prisjämförelsesidorna online är Pricerunner. Här jämförs priser från flera E-butiker vilket gör det enkelt att se om priset är lågt, högt eller i nivå med alla andra.

I slutet av sommaren 2020 visade Pricerunner att lägsta priset på testvinnaren var 499 kr och högsta 798 kr. Det innebär att de dyrare E-butikerna tog närmare 40 % högre pris än de med det lägre priset. Däremot behöver man själv kontrollera var gränsen går för fri frakt så att inte detta ökar totala priset.

7 – 10 % med kreditkortet

Ett flertal kreditkort har idag återbäringsprogram. Det betyder att återbäring ges när inköp sker hos samarbetspartners. En del kort har enbart 15 – 20 samarbeten medan vissa har över 200 – 300 samarbetande E-butiker. Ett av de kort med allra flest återbäringsbutiker är re:member flex som ger 7 % rabatt hos Kitchen Time – och ca 300 andra butiker.

50 kr rabatt för nya kunder

Har du aldrig handlat hos Kitchen Time förr? Klicka på rutan ”Klicka här för att få 50kr rabatt” i menyn. Fyll i din mailadress och en värdekod kommer att mailas ut. Koden kan användas vid köp av produkter på minst 600 kr och är värd 50 kr. Visserligen anmäler du dig även till deras nyhetsbrev men önskas inte fler utskick kan detta avregistreras.

Så mycket sparar du – Ett exempel

Har du ett gratis kreditkort som ger rabatt och du aldrig förr handlat hos Kitchen Time? Så här mycket kan du spara:

Ordinariepris 647 kr.

Använd första-gångs-koden och betala 597 kr.

Betala med re:member flex (eller annat kreditkort som har liknande rabatt) och få tillbaka ca 42 kr. Denna återbäring ges på kreditkortsfakturan som en avdragen rabatt på beloppet som ska återbetalas. Nu har du betalat ca 555 kr.

Total rabatt är 14 %!

Lägst pris hos Pricerunner kan vara missvisande

Med ett pris på 555 kr är det ju ändå dyrare än vad Pricerunner anger vara billigast på marknaden … problemet är att deras jämförelse inte alltid speglar verkligheten. När detta test genomfördes visade Pricerunner att ICA Hemma skulle sälja produkten för 499 kr. Det fanns även en länk till ICA Hemma men den webbplatsen hade slagits ihop med ICA.se där den produkt inte alls kunde hittas.